Haberler

Anasayfa / Haberler
Arıtmalı Su Sebili Periyodik Bakımı

Arıtmalı Su Sebili Periyodik Bakımı

Arıtmalı su sebili modellerinin, sağlıklı ve lezzetli su oluşturabilmesi için düzenli bir şekilde bakımının yapılması gerekecektir. Bu anlamda kullanılan her sebilin 1-3 ay ara ile düzenli olacak şekilde periyodik bakımı yapılmalıdır. Normal şartlarda arıtma görevi bulunan su sebillerinin filtreleri 6 ayda bir kez değiştirilmelidir. Düzenli su sebili bakımı yapılmayan su sebillerinde genellikle filtrede problemler yaşanacaktır.

 

Yaşanan bu problemler sebebiyle su kaliteli bir şekilde arıtılamayacak, dolayısı ile sağlığı riske atabilecektir. Düzenli periyodik bakımlarda alanında uzman çalışanlar gelerek, sebilin ilk kontrolünü yapmaktadır. Yapılan genel kontrol sonrasında arıtılan suyun analizi yapılmalıdır. Yapılan bu analiz ile suyun cihaz tarafından verimli bir şekilde arıtılıp arıtılmadığı ölçümlenecektir.

 

Suyun kalitesinde herhangi bir sorun var ise, filtrede değişiklik yapılabilecektir. Ancak suyun kaliteli olduğuna karar verilirse, filtrede değişime gerek yoktur. Firmamız üzerinden arıtmalı su sebili satın almanız halinde, cihazın periyodik bakımları tarafımızca takip edilerek yapılabilecektir. Bunun yanı sıra öncesinde farklı bir yerden temin edilmiş olan tüm marka ve modelde su sebilinin periyodik bakımları yapılabilecektir.

 

01.01.2024

Sizi Aramamızı İstermisiniz?

Daha detaylı bilgi için biz sizi arayalım...